Firme24

400lei

300 lei

Schimbările continue care au loc în piață și în societate, în general, duc, în mod natural, la apariția unor noi activități. Firmele care doresc să urmeze noi abordări se pot confrunta cu faptul că acea activitate nu este încă autorizată de autoritățile competente. Pentru a putea desfășura orice activitate cuprinsă în obiectul de activitate din actul constitutiv, trebuie ca acea activitate sa fie autorizata de Direcția Sanitar Veterinară (DSV), Direcția de sănătate publică (DSP), Agenția pentru Protecția Mediului (APM) și Inspectoratul Teritorial de muncă (ITM).

În urma solicitării se va emite un Certificat constatator cu activitățile pe care le puteți desfășura și pe care puteți emite facturi și chitanțe. A nu se confunda cu autorizațiile obținute pentru anumite activități cu statut special (Agenții de turism, restaurant, salon de înfrumusețare etc).

Consultanții Fabrica de Firme sunt pregătiți să vă sprijine în procesul de autorizare a unor noi activități, care durează între 3 și 5 zile lucrătoare.

Acte necesare
Carte de identitate asociat/asociați
Copie de de certificatul de înregistrare
Copie act constitutiv

Call Now Button