Firme24

Despre noi

Oferim servicii de înființare firme și de contabilitate completă de la A la Z.
Echipa noastră s-a format prin reunirea a 10 ani de experiența în avocatură și contabilitate pentru că am regăsit valori comune cum ar fi corectitudinea și rigoarea, responsabilitatea și devotamentul.

comunicare fluidă, transparentă și proactiva

Ne-am dorit să traducem limbajul static și standartizat al contabililor în unul care să capete sens și care să fie de real ajutor clienților noștri. Cifrele pot spune multe, dar este important cum le așezi, cum le prezinți și cum le înțelege clientul. Echipa noastră este axată pe o comunicare fluidă, transparentă și proactiva. De aceea am creat o platformă care este menită să fie o interfață intre client și contabil, prin care actele ajung mai rapid că niciodată la noi, sunt lucrate în timp real și orice nelămuriri se rezolvă în cel mai scurt timp prin folosirea celei mai prietenoase platforme de gestionare a documentelor financiar contabile.

Agilitatea mentală

Deținem capacitatea de a ne replia mental rapid în funcție de schimbările la care un business este expus. Această abilitate a fost cultivată în timp și doar prin antrenamentul celor peste 10 ani de antreprenoriat de succes.
În domeniul financiar contabil, profesionistul este cel care a acumulat experiență necesară pentru a putea rezolva atât probleme scurte și rapide, precum și cel care are capacitatea de a anticipa apariția altor probleme și gândirea soluțiilor dinainte de apariția lor.

Seriozitatea și devotamentul

Atenția profesionistului trebuie să fie focalizată pe soluții, și să aibă capacitatea continuă de a se adapta permanentelor schimbări legislație /fiscale. Exersând continuu, apare devotamentul, și doar cu mult simt de răspundere și asumare, un profesionist poate fi considerat serios.
Aceste abilitați se capătă în timp, și noi ne putem mândri cu o experiență de peste 10 ani de antreprenoriat cu suișuri și coborâșuri, cu multe învățăminte și lecții de business, asimilate atât din propria experiență precum și cea a celor peste 600 de clienți de care ne-am ocupat.
Dorind să aducem contabilitatea la un alt nivel de profesionalism, cu costuri cât mai reduse pentru clienții noștri, ne-am unit eforturile și mințile și am creat o nouă viziune pe care am transformat-o în realitate.

În cei peste 10 ani am fost martori atât a creșterii fulminante a unor afaceri, precum și a unor căderi dramatice.
De cele mai multe ori, clienții aflau prea târziu că au atins o anumită cifră de afacere care duce la multe aspecte fiscale/economice de regula deloc avantajoase, aflau prea târziu că trebuiau să anunțe contabilul de noile investiții pe care le-au făcut, sau aflau prea târziu că businessul este în piedrere și pârghiile de salvare erau deja consumate.
Am luat aceste doua extreme și am gândit pentru clienți un nou sistem în care relația cu contabilul este adaptată la tehnologia IT de ultima ora și care se bazează pe o transparență totală a raportărilor financiare și a indicatorilor de performanta.

Un antreprenor informat la timp, poate să ia decizii în conformitate cu evoluția businessului, poate să aducă îmbunătățiri, poate să profite de poziția financiară pentru a accesa finanțări destinate expansiunii, poate tăia costuri ineficiente, și acest lucru se realizează doar cu o foarte buna comunicare cu contabilul firmei. Această comunicare este posibilă DOAR prin platforma noastră de transmitare a documentelor instant de la intrarea în posesia lor.
Pozezi documentul cu telefonul, alegi tipul de document, sharuiesti și trimiți.
Alături de noi aveți un parteneriat care să ajute prin adaptarea continuă, fară o creștere similară a costurilor contabile in cazul acelor clienti care evoluiaza mai rapid decât și-au estimat ei înșiși, și un sistem comunicare eficientă și de raportare transparentă a situației financiar contabile pentru o mai bune gestionare a business-ului dvs.

Call Now Button